Thuis Mode De kleur van boter: 10 spectaculaire combinaties met de toptint van het seizoen

Publiciteit

De kleur van boter: 10 spectaculaire combinaties met de toptint van het seizoen

Perzikpluis is fris en romantisch. Maar hoe zit het met boter? De delicate gele tint behoort ook tot de favorieten.

De kleur boter straalt verfijning en klassieke eenvoud uit en combineert de frisheid van wit met de warmte van geel. De rust ervan roept een gevoel van nostalgie op, omdat deze tint kenmerkend is voor oude dingen – de pagina’s van antieke boeken bijvoorbeeld.

Het behoort tot de groep van neutrale kleuren, het meest geschikt voor die gelegenheden waarbij je je rustig, warm en gezellig wilt voelen. Volgens de kleurenpsychologie symboliseert deze kleur comfort, gematigdheid en openheid. Deze kalmerende kleur moedigt ook nieuwe gedachten en ideeën aan.

Zo, dat is geregeld. Laten we nu eens kijken waar de tint perfect mee combineert.

1
Grijs

De kleur van boter en grijs, of het nu licht- of middengrijs is, is rust in zijn puurste vorm. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de boog er evenwichtig en eenvoudig uitziet. De combinatie werkt het beste als je streeft naar minimalisme in je garderobe. Maar je kunt het verlevendigen met ecru, zwarte of oranje schoenen, felle accessoires of handtassen.

2
Bruin

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is bruin en crème geen saaie combinatie. Het is een klassieker, beroemd geworden door luxe tassen en dure schoenen. De combinatie van de twee tinten benadrukt de rijkdom van de kleuren van de natuur en is perfect voor de herfst of winter. Alle bruintinten combineren trouwens goed met crèmekleurig. Je kunt de outfit aanvullen met gouden sieraden of een bordeauxrode tas.

3
Zwart

Zwart en crème is een elegante combinatie die zowel overdag als ‘s avonds kan worden gebruikt. Een crèmekleurige jeans past goed bij een zwart overhemd of blazer. Aan de andere kant staat een crèmekleurige jurk met ruches geweldig met een zwarte blazer of zwarte laarzen. Een zwart jurkje en een crèmekleurige jas is een geweldige optie voor een avondoutfit.

Dit vind je misschien ook leuk

Publiciteit