Thuis Mode Brillen met gekleurde glazen: kies de perfecte bril voor jouw gezichtsvorm

Publiciteit

Brillen met gekleurde glazen: kies de perfecte bril voor jouw gezichtsvorm

Een bril met gekleurde glazen is een opvallende trend voor het voorjaar van 2024. Maar voordat je naar de winkel rent om een of meerdere brillen te kopen, lees eerst ons materiaal en bepaal welk model bij jou past.

Een bril met gekleurde glazen: kies de perfecte bril voor jouw gezichtsvorm

Een paar woorden over de trend
Met het ontwaken van de natuur en de eerste zonnestralen streven we er onbewust naar om iets nieuws aan ons leven toe te voegen. En een nieuwe garderobe is de beste optie, omdat het geen wereldwijde veranderingen met zich meebrengt, maar wel veel positieve emoties geeft.

“En wat te doen als het een lange weg is naar het salaris en volwaardig winkelen wordt uitgesteld?”, – vraag je. “Ga op zoek naar een cool accessoire!”, – zullen we antwoorden. In de lente-zomercollecties van 2024 hebben ontwerpers modellen op de catwalks gezet met zonnebrillen met lollyglazen: rood, oranje, blauw, geel, mint, paars en natuurlijk roze.

Gekleurde glazen maken niet alleen je look interessanter, maar kunnen ook je humeur verbeteren. Het is immers bewezen dat kleur invloed heeft op de psychologische toestand van een persoon. Een ander punt is dat het belangrijk is om vooraf de vorm van de ideale bril te bepalen. En hier zal de aanwijzing niet het karakter zijn, maar een andere vorm – je gezicht.

Als het gezicht rond is

Een rond gezicht wordt logischerwijs gekenmerkt door ronde gelaatstrekken en een vrij breed voorhoofd en wangen. Daarom is het bij het kiezen van een zonnebril belangrijk om modellen te kiezen die het gezicht optisch verlengen.

Dit vind je misschien ook leuk

Publiciteit