Thuis Mode Waarmee draag je een wijde jeans: 9 stijlvolle opties voor elke gelegenheid

Publiciteit

Waarmee draag je een wijde jeans: 9 stijlvolle opties voor elke gelegenheid

Wijde jeans zijn de hit van het seizoen. Samen met ontwerpster Natalia Shumilovskaya zoeken we uit hoe je zo’n paar in je garderobe kunt inpassen om er zowel op je werk als op een afspraakje goed uit te zien.

Waar kun je wijde jeans bij dragen: 9 stijlvolle opties voor elke gelegenheid

Wijde jeans zijn al lang populair en hoewel ze af en toe plaatsmaken voor andere modellen, keren ze altijd weer terug op de Olympus. De vorm kreeg zijn bekendheid dankzij de hippies in de jaren 60, en was vervolgens op het hoogtepunt van populaire liefde in de jaren 90 – dankzij de lage pasvorm en de legendarische “pijpen”.

Daarna was er een radicale verandering in de voorkeur voor skinny’s in de jaren ’90. En sinds een paar jaar is er veel vraag naar super wijde jeans. Waar je ze bij kunt dragen, zodat de strik er zo winnend mogelijk uitziet, vertellen we je nu.

1
Oversized jas

Wijde jeans en een oversized jas zijn essentiële attributen van de garderobe van een moderne fashionista. Elk stuk staat op zichzelf, maar tegelijkertijd combineren ze perfect met elkaar.

Je kunt het beeld opfleuren met een kort topje, dat zonder sluiting onder het jasje wordt gedragen. Je krijgt een prachtige balans: aan de ene kant de “bagginess” van jeans en jasje, aan de andere kant een strak topje dat de rondingen van het lichaam benadrukt.

En als je van iets meer bescheiden houdt, vervang het dan door een effen T-shirt of een T-shirt.

2
Blouse met chiffon mouwen

Waren in de vroege jaren 90 wijde jeans met een lage taille populair, de terugkeer van de mode voor een vrije snit werd gekenmerkt door een overdreven taille. Daarom, als eerder de groei visueel werd verminderd en de taille en vormen werden verborgen, dan benadrukken moderne modellen deze juist en verlengen ze visueel het silhouet.

Dit maakt het mogelijk om stijlvolle en vrouwelijke beelden te creëren. Een van de opties is om de blouse in een spijkerbroek te stoppen, waarbij de rand iets wordt losgelaten. Maar met een gewoon overhemd ziet een strik er saai en nogal zakelijk uit. Het is dus beter om de voorkeur te geven aan een blouse met chiffonmouwen, een van de mooiste trends van 2024.

3
Pluizige trui

Tegenwoordig zien we in de winkels steeds vaker verkorte modellen overhemden, truien, jumpers. Dit komt juist door de populariteit van de hoge taille. Om een romantisch beeld te creëren (vooral als het buiten niet te warm is) kun je een verkorte pluizige trui gebruiken.

Als de trui langer is dan je zou willen, probeer dan alleen de voorkant in een jeans met wijde pijpen te stoppen en laat de rest van de lengte ongewijzigd. Maak de outfit af met schoenen met vierkante tenen of witte sneakers voor een zeer stijlvolle look.

Dit vind je misschien ook leuk

Publiciteit